Nyt sen teen..alan säästämään tilaa sivuilla. Nuo kuvat kun vie niin paljon tilaa ja sitten tulee tuollaisia maratoonisivuja. Aattelimpa tehdä niin kuin monet muutkin tekee, linkintän saadut kortit tekijän sivulle tai jos ei ole omaa blogia niin sitten julkaisen. Ja sivuille pelkästään kuvia omista töistä. Poistan osan noista sivuista, kun kuitenkin enimmäkseen teen noita kortteja nykyään. Voihan niitä muita kuvia laitta sitten tuohon etusivulle satunnaisesti....

Vaikka harmillista sinällään, kun kaikki kortit on niin nättejä. Olen jaakannut tätä jo aiemminkin. Mutta nyt tartun tuumasta toimeen. Tähän saakka pääsiäinen on mennyt poppanakude talkoissa äitini kanssa. Leikattiin mulle kun mamma toi lainaan pöydällä pidettävät poppanapuut. Saisinpa vain leikattua niin paljon kuteita että voisi aloittaan.

Korttien osalta on muutama vaihtokortti vielä tekemättä, mutta tänään pääsen niitä väsään. Vieraat nimittäin lähti aamulla 4.30 ajelemaan pohjoista kohden. Toivottavasti heidän matka menee turvallisesti ja jouhevasti. Ja malttaisivat pitää riittävästi taukoja, kaksi kahdeksankymppistä ihmistä.Täytyy vain nostaa hattua kun jaksavat ja haluavat vielä noin reissata.

Mutta nyt uudistusten kimppuun...