29.4 2007 sunnuntai

Junskun kanssa oli neljän kortin vaihto. Aiheina meillä oli muumi, kissa, kukka ja enkeli. Viime viikolla posti toi sitten neljä kaunista korttia ylläreineen Raisioon, Ja ukko-kulta toi ne Turkuu TYKS:iin minulle. Ja käykääs kurkkaamassa TÄTÄ klikkaamalla Jusnkun sivulla. Ovat tosi kauniita kortteja kaikki neljä.

Ja tässä on minun korttini Junskulle.

550601.jpg

 

20.4 2007 perjantai

Tänään tuli ihanaiset kortit Kirsi-Marjalta. Meidän vaihto oli kuusi korttia. Aihein keltainen, vaalean punainen, vintage nainen, perhonen, ruoka ja suomalainen näyttelijä. Kirsi-Marja oli laittanut myös mukaan runsaan tarralajitelman. Joista taatusti jokaiselle löytyy käyttöä. Kiitos paljon K-M. Tässä on minun korttini hänelle ja TÄSTÄ kun klikkaat löytyy Kirsi-Marjan kortit.

530585.jpg

AnneHelenan kauniit kortit tuli eilen, kera nätin aristokatti tarra-arkin, kiitos sinulle. Me vaihdettiin kahdeksan korttia vapaalla aiheella. AnneHelenan kortita aiheilla pieni enkeli, postimerkit, aamukahvi,pitsiä,lumpeet,prinsessat, ajatelma ja 50-luku löydät TÄÄLTÄ.

Ja tässä on minun korttin hänelle. Aiheina  kaksi filmitähteä, Leppis, happy day, suojelus enkeli,majava, Le Cat, ja uni.

529890.jpg

 

 

18.4 2007 keskiviikko

Tästä se alkaa. Tanjalla ja minulla oli neljän kortin vaihto aiheista kirjaimet K ja H, kiiltokuva ja satuhahmo. Tanja oli keksinyt kivasti kehystää langalla kortin K-kirjain aiheessa. Kortissa on kaunis kissan kuva ja pieni lankakerä josta lähtee lanka kiertään kortin. Kiva idea... Mutta kaikki neljä korttia oli oikein kauniita ja piristi kummasti päivää saada kirje...Laitan linkin Tanjan sivuille jossa voi kurkkia korttjea ja muutaki mukavaa...kas TÄSSÄ. Ja tässä on minun korttini jotka sai uuden kodin Tanjan luona..

527111.jpg