Huomenta, olenpas sitten taas ainoa hereillä... Huomasin juuri tuossa eteisessä ylimääräiset kengät :O/, kiireen vilkkaa ottaan selvää kenen ne on. Omistaja löytyi pojan huoneesta, oli tullut myös kaveri meille yöksi. Eli nou hätä.

No, taaspa surffailin toisten blogeissa lueskelemassa. Menin ensin omasta blogista toiseen, sitten painoin nappia ja hups olinkin jo toisessa. Kävin niin vaikka kuinka monessa. Nyt yleisesti osui silmääni laihdutus asia. Liekkö keväällä osuutta asiaan, korppa uimaranta kuntoon ja sillee..tavotetta kerrakseen; ainaki mulle.

Mun pääsiäinen on kieltämättä mennyt ihanien herkkujen parissa ja ainakin tämä päivä menee vielä. Olemme menossa ulos syömään mieheni, minä ja eräs tuttava pariskunta. Ja se tietää hauskaa päivää ja todella hyvää ruokaa...Niin ja kilot on ja pysyy....

Ai niin, aattelin tuossa surffaillessa; olisiko siinä mitään ideaa joksko tehtäisiin kuulkaas ystävät kimppa päätös pudottaa painoa. Vaikka sille että alotettaisiin nyt sitten pääsiäisen jälkeen... Blogiin oma sivu laidutuksesta tai jos haluaa niin voi perustaa ihan oman blogian asialle. Sinne kirjottelis edistymisiä, takapakkeja ja muuta asiaan liittyvää jorinaa. Jos tykkäis laittaa kuvia niin sekin ok..

Mitäs mieltä olette hyvät naiset. Se ehkä kannustaisi paremmin puolin ja toisin. Kun olisi tälläinen vapaa mielinen ryhmä. Kuitenkin ajatuksena olisi toimia huumorilla, vapaehtoisuudella ja toinen toistaan tukemalla. Kaikki apukeinot sallien tai täysin luomusti.  Ja tietysti sillä periaatteella että jokainen teksi vain sen minkä haluaa, jaksaa ja täydellisesti omalla tyylillään. 

Kun musta ainakin tuntuu ettei siihen yksin oikein kykene. Nimittäin mulla on takana lukuisia laihdututs yrityksiä. Liityn kuntosaliin (kalliin)  jäseneksikkin, ja jäsen maksu meni suoraveloituksella kuukausittain. Loppujen lopuksi juuri kun aloin tykkäämään salilla käynnistä, niin sairastuin niin etten voinutkaan enään käydä siellä.

Sain kävelysauvat mieheltäni (itse pyysin :D), ne on ihan kivat. Vaikka vuosi takaperin vannoin että MINÄHÄN en sauvoja ota kävelylle ja naurata sillä koko kylää. Mutta sitten huomasin naapurin "ukon" menevän sauvojen kans tielle. Ja päätin siinä paikassa jos tuokin kehtaa niin kyllä sitten minäkin.  Ja oikeastaan sauvakävely on iha kivaa kuitenkin. Oli se lähteminen vain loppujenlopuksi vaikeaa. Nyt sauvani on "lomalla" eteisen nurkassa. Ja joka kerta kun näen ne niin kirpaseen sydämeen niiden käyttämättömyys.

Jopas nyt tuli taas liirumlaarumia roppakaupalla... Mutta miettikää tuota laihdutus juttua ja kommentoikaa puolesta ja vastaan..... kuka mitenkin haluaa.

Mutta nyt minä ainakin alan tekeen sitä uutta blogia tästä  laihdutus jutusta...eli laitan selluliitit liikkeelle, viimeistään  tiistaina 10.4 2007, saas nähdä kuina ämmän käy... =O\...Näin päätän, toivottavasti pysyn myös päätöksessä...`

Myöhemmin samana aamuna..... Uusi blogi perustettu http://www.kikka65.vuodatus.net    blogin nimi on SELLULIITIN SELÄTYSTÄ. Teen jossain vaiheessa sille oman napin.