Sain sentään yhden menemään aprilli pilaan heti aamusta. Liekkö sitten syynä jokin asteinen unenpöpperöisyys. Taas on kaunis päivä tuolossa. Suunnitteilla kirpparille menoa ja nyt sitten ihan varmasti menen pihallekkin. Ja jätän kaken muun sisäjutun illaksi ja huomiseksi.

Huomaa että kevät kiireet on alkaneet myös blogiväellä, täällä on hiljaista kuin huopatossu tehtaalla. Luulen että kaikki joilla on vähänkään pihaa tai muuta pientä maapalasta mitä kuoputella ovat haravan varressa kiinni. Talven jäljet siivotaan pois ja tehdään kesälle tilaa, näinhän se menee...On kukkapenkkejä sun muuta..

Mitä sitten muut tekee, varmaan ulkoilee oikein urakalla ja nauttivat muuten auringosta. Ehkä jollakin on ystävä jonka pihapiiriä kunnostetaan talkoo meinigillä tai nythän on jo korkea aika laittaa siemenet itämään ruukkuihin, saa kesäksi kukkasia. Taitaa jopa osa ollakkin jo taimivaiheessa. Ajattelin itsekkin tänään kylvää vihanneskrassia jonnekkin lautaselle tms. Kylläkin keittiön pöydällä säilytettäväksi. Siitä on sitten kiva napsia ohi mennen ja saa vitamiinit vähän kuin vahingossa.

Lueskelin tuolla taas aamun ratoksi muiden blogeja. Siellä oli jotkut perustaneet oman laihdutus sivun. Vähän niin kuin päiväkirjan tapaan, niitä oli hauska lukea, Oli onnistumisia ja epäonnistumisia, hassun hauskoja tapahtumia. Ja parasta oli se huumori millä ne oli kirjoitettu.

Mutta nyt ylös ja ulos ...

Aurinkoista päivää kaikille