Ihanaa taas aurinko paistaa... Iran kauniit kortit saapui tänään kera kivan yllärin. Kiitos Ira sinulle toit auringon tänään Raisioon.... Kortit on kaikkien ihaltavana tuolla ATC:n sivulla.

Mietin vieläkin tuota tilan säästöä. Sain kivaa vinkkiä että jotkut käyttää linkityksiä saatuihin kortteihin ja julkaisevat vain omat omilla sivuillaan. Tuo on oikeastaan kiva idea... mutku... haluttais toisaalta laittaa kaikki kortit näkyviin kun ovat niin nättejä...Tai josko perustaisikin ihan oman Blogin pelkille korteille. Alankohan nyt liikaa levittäytyä ja ahnehtia....no mietintämyssy päähän ja katsoo näitä juttuja sitten myöhemmin.

Luin muuten tuolta Omii:n sivuilta kirjoituksen otsikolla "pelottaako" kirjoitettu 29.3. Se oli aika osuva kirjoitus noitten kaikkien runsaslukuisten ohjeiden kans. Kyllä voisin jopa sanoa että "pelottaa" ainakin mun kohdalla. Toinen toistans ihanempia, mielenkiintoisempia ja kauniimpia ohjeita, höystettynä järjettömällä halulla ja hingulla tehdä kaikkea, kaikkea....

no se siittä..