No niin, kylläpä on vaikeaa... Yritän nimittäin uskosta saada näkymään tähän sivuun linkkiä Piristysruiskeen sivulle. En vain keksi kuinka saisin näkymään sen kunnonlla. Joka kerta herjailee ettei osoite kelpaa tai siihen ei saada yhteyttä.  Harmillista.. Löysin sieltä nimittäin tämän kauniin sivupohjan itselleni ja siellä oli monia muita kivoja juttuja. Käykää ihmeessä kurkkiin sinne. Laitoin sitten sen osoitteen, kohtaan linkit.

383631.jpg

Tämä neito on Milla, kovin innokas tutkimaan lankalaatikkoa. Mutta sitten jälki voi olla sellaista etten välttämättä ole tyytyväinen neidon tekosiin.

Mutta väsäsin aikani kuluksi pienemmän laatikon eilisen seuraksi. Ensin en oikein tiennyt miksi tein sen. Mutta tajusinpa että, on kiva saada vyötteetkin laatikoon.

383635.jpg

Tästä se lähtee. Kangasta löytyi juuri sen verran että riittää. Oli jäänyt verhosta. Oli hyvä että olen luonteeltani hamsteri ja jemmailen kaikenlaista tarpeellista ja vähemmän tarpeellista. Vaikka monta kertaa on pelastuttu sen ansiosta että talletan kaiken maailman juttuja...

383636.jpg

383626.jpg

Harso toi kivan pinnan ja vähän elävyyttä. Ja sen jälkeen koristeluita pintaan.

385798.jpg

Koristeluun löysin vanhan rikkoontuneen helminauhan. Pientä nypräämistähän tuo tekstaaminen pitkulaisilla pienillä helmillä vaatii. Mutta kivaa se on..

385800.jpg

Ja tietysti kukkaset  päälle :D. Siinäpä laatikko vyötteille taas hetkeksi niin kauan kun sopivat sisään.

Tapanani on kirjoittaa langan vyötteeseen mitä olen tehnyt siitä ja milloin. Ja pieni pala lankaa kiinni vielä, niin muistaa värinkin.

385804.jpg

Päätin kyllä että en lisäile tänne kuvia lemmikeistäni. Mutta en voi olla laittamatta askartelunurkkaukseni "pelottavaa" vahtia tänne näytille. Kun kerran neitokainenkin pääsi sivuille.

Nyt odotan kovasti, että pääsisin aloittamaan 3D-korttien tekemisen. Näin kerran anoppini tekemiä kortteja. Ne oli uskomattoman kauniita ja eläväisiä pinnaltaa. Päätin itsekin opetella tekemään niitä. Täytyy vain mennä käymään Sinooperissä ostamassa tarpeet ja kokeilla kuinka se onnistuu. Kirjottelen ja kuvaile näistä sitten myöhemmin.